$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Te koop_$type=three$m=0$rm=1$sn=1$c=3$show=home

Onze diensten_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

Te koop_$show=/p/aanbod.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Te huur_$show=/p/aanbod.html$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Commercieel-en bedrijfsvastgoed_$show=/p/aanbod.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Verkocht_$show=/p/referenties.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Verhuurd_$show=/p/referenties.html$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Comfortabel vakantieverblijf in Domein Hengelhoef


Dit vakantie-appartement is niet meer te koop.

Klik hier om naar de startpagina te gaan.


Vakantiedomein Hengelhoef in de gemeente Houthalen-Helchteren is de ideale plek om te genieten van een zalige vakantie in een prachtige, rustige en bosrijke omgeving. Je kan er mooie wandelingen maken in het bos of fietsen in de natuur. De kids kunnen zich volledig uitleven op het speelplein of op het omnisportterrein. In de zomer kun je genieten van een frisse duik in het verwarmde openluchtzwembad. Het zwembad is trouwens volledig gratis en open van 15 juni tot 15 september.

terras & zithoek met flatscreen tv

Het vakantie-appartement van 36 m² is gelegen op de eerste verdieping in Residentie Jeneverbes, een recente nieuwbouw opgericht in 2016. Het gaat om een modern en comfortabel vakantieverblijf dat volledig is uitgerust en bemeubeld. Het appartement beschikt over een inkom met slaaphoek voor 2 volwassenen (tweepersoonsbed), een sas met slaaphoek voor 3 kinderen (3 volwaardige stapelbedden), een badkamer met douche, lavabo en toilet. De woonkamer met open keuken beschikt over een zithoek met flatscreen tv en een eethoek met tafel voor 5 personen. De open keuken is volledig uitgerust met keramische kookplaat, dampkap, microgolfoven, vaatwasmachine, frigo, koffiezetmachine en waterkoker. Verder beschikt het appartement over airconditioning en gratis wifi. Het terras met tafel en stoelen geeft uitzicht op de groene omgeving. Er is ruime parkeergelegenheid op 50 m afstand.

Residentie Jeneverbes in Domein Henhelhoef

Omdat Domein Hengelhoef gelegen is in een gebied voor verblijfsrecreatie, is het niet mogelijk om hier uw domicilie te vestigen. Maar dit vakantie-appartement is ongetwijfeld een interessante investering. U kunt het appartement al dan niet zelf gebruiken als tweede verblijf. In de periodes dat u er niet verblijft kan het verhuurd worden via "Holiday Suites cvba" dat alle zorgen omtrent verhuur, onderhoud en poetsen van u overneemt. Op die manier kunt u onbezorgd genieten van een mooie opbrengst op uw investering in een vakantieverblijf. Een investering in vastgoed is per definitie een solide investering die weinig conjunctuurgevoelig is en die op termijn niet enkel haar waarde behoudt, maar zelfs een mooie meerwaarde kan opleveren, bovenop de jaarlijks terugkerende huuropbrengsten.

eethoek

Domein Hengelhoef is  trouwens ook een ideaal vertrekpunt om de directe omgeving te verkennen. Zo kun je heerlijk wandelen en fietsen door de natuurreservaten Tenhaagdoornheide, De Teut en De Maten. De provincie Limburg staat sowieso bekend voor haar uitgebreide fietsnetwerk met talrijke fietsknooppunten. Ook de gemeente Houthalen-Helchteren zelf is zeker een bezoekje waard. Er is hier voldoende te zien zoals Kasteel-Brouwerij Ter Dolen, het museum Ons Mijnverleden of de idyllische beeldentuin. Winkelen kan in het nabijgelegen Hasselt, Genk, Maastricht of Valkenburg. En een dagje vertier met de kinderen kan op het vlakbij gelegen "Oostappen Vakantiepark Hengelhoef " (op nauwelijks 700 m wandelafstand van het appartement) dat beschikt over een subtropisch zwemparadijs met golfbad, wildwaterbaan, glijbanen, whirlpool, Turks stoombad, sauna, baby- en peuterbad, uitgestrekt zandstrand langs een mooie en grote waterplas, speeltoestellen voor de kinderen, indoor speeltuin, eet- en drankgelegenheden etc.

tweepersoons slaapkamer


drie volwaardige stapelbedden


Informatie:

Ligging: Domein Hengelhoef, Residentie Jeneverbes, Hengelhoefdreef 5, appartement J.108, 3530 Houthalen-Helchteren.
Omvattende in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 4/174 in de gemene delen van het gebouw.
Kadastrale ligging: 3de afdeling, sectie F, deel van perceel 1093/D, partitie P0028.
Kadastraal inkomen: basis 329 euro 
Overname van de erfpacht (99 jaar) die betrekking heeft op 4/174 van de onverdeelde grondaandelen in het perceel waarop Residentie Jeneverbes werd opgericht tegen een jaarlijkse canon van 1.307,62 euro in het jaar 2020 (geïndexeerd).
Bestemming: gebied voor verblijfsrecreatie.
Geen beschermd erfgoed.
Niet overstromingsgevoelig.
Geen risicozone voor overstromingen.
Voorkooprecht voor de grondeigenaar.


Dit vakantie-appartement staat niet meer te koop.
Klik hier om naar de startpagina te gaan.


verwarmd zwembad

badkamer met douche, lavabo en toilet

de omgeving


de omgeving

de omgeving


$show=/p/verhuurd.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/verhuurd.html

$show=/p/verkocht.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/verkocht.html

$show=/p/handelspanden.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/handelspanden.html

$show=/p/te-koop.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/te-koop.html

$show=/p/te-huur.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/te-huur.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/diensten.html$type=two$m=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

diensten,9,faq,15,in de kijker,5,nieuws,4,verhuurd,15,verkocht,15,
ltr
item
AMJ Vastgoed | Houthalen-Helchteren: Comfortabel vakantieverblijf in Domein Hengelhoef
Comfortabel vakantieverblijf in Domein Hengelhoef
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiorjbKwaQQhFn-x9mxJhYtj-GEUyj9lPpZmAm3rZ0nXibbZcC4HpowDpM_6_1faismeivrp7NFI3C3G-MbGOfYqX_xM6-7qkYfunSWrtnRwOyKlIxZueMRf-y5GG227bj3WAH80vJXp9A/s640/appartement.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiorjbKwaQQhFn-x9mxJhYtj-GEUyj9lPpZmAm3rZ0nXibbZcC4HpowDpM_6_1faismeivrp7NFI3C3G-MbGOfYqX_xM6-7qkYfunSWrtnRwOyKlIxZueMRf-y5GG227bj3WAH80vJXp9A/s72-c/appartement.jpg
AMJ Vastgoed | Houthalen-Helchteren
https://www.amj-invest.be/2020/05/comfortabel-vakantieverblijf-in-domein.html
https://www.amj-invest.be/
https://www.amj-invest.be/
https://www.amj-invest.be/2020/05/comfortabel-vakantieverblijf-in-domein.html
true
4467882316300495453
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdaf Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy