$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Te koop_$type=three$m=0$rm=1$sn=1$c=3$show=home

Onze diensten_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

Te koop_$show=/p/aanbod.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Te huur_$show=/p/aanbod.html$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Commercieel-en bedrijfsvastgoed_$show=/p/aanbod.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Verkocht_$show=/p/referenties.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Verhuurd_$show=/p/referenties.html$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3

Nieuwbouw stadswoningen in Houthalen





PROJECT  VOLLEDIG  VERKOCHT

Prachtige, zeer energie-zuinige nieuwbouwwoningen te koop met 3 slaapkamers, inpandige garage en private tuin.
Ligging: Stationsstraat 16 Houthalen (centrum)
Verlaagd btw tarief van 6% ! (onder voorwaarden)

Deze zeer ruimte eengezinswoningen in rustieke stijl worden "CASCO PLUS" verkocht, met optie tot "SLEUTEL OP DE DEUR".
 
👉  Uw nieuwe thuis heeft heel veel troeven. De "CASCO PLUS" uitvoering omvat het volgende:

  • Ruime woningen met 3 slaapkamers
  • Geschikt voor eigen bewoning of uitstekend huurrendement.
  • Polyvalente ruimte (bruikbaar als bureel, speelruimte, hobbyruimte etc.)
  • Bewoonbare netto oppervlakte ca. 200 m².
  • Private tuin, met aangelegd terras, volledig omheind, volledig aangelegd met uitzondering van de beplanting.
  • Inpandige garage met elektrisch bediende sectionaalpoort, incl. 2 afstandsbedieningen.
  • Zeer kwalitatieve en stijlvolle afwerking.
  • Ruime open zolder, bereikbaar via een vaste trap. Mogelijkheid om hier 2 tot 4 extra slaapkamers te maken, of een bureau, hobbyruimte, etc.
  • Perfect geïsoleerd. Voldoet aan de BEN-normen (= Bijna Energie Neutraal), waardoor u aanzienlijk bespaart op energiekosten.
  • Voorzien van zonnepanelen, wat u een nog lagere energiefactuur oplevert.
  • Buitendorpels in blauwe hardsteen.
  • Pannen zadeldak met 22 cm Knauf isolatie.
  • Performant ventilatiesysteem "D", voor een optimaal binnenklimaat met uiterst gering energieverlies.
  • Vloerverwarming op gelijkvloers en op bovenverdieping, apart regelbaar via thermostaat.
  • Buitenschrijnwerk in onderhoudsvrije PVC van het merk GEALAN Type S9000. Het gaat om Duitse profielen van topkwaliteit die garant staan voor een optimale warmte- en geluidsisolatie. Hoogrendement dubbele beglazing.
  • Chapewerken, pleisterwerken, voegwerken en kitwerken uitgevoerd volgens de regels der kunst.
  • Hoogrendement condensatieketel op aardgas.
  • Complete elektrische installatie (gekeurd en aangesloten op het net).
  • Complete gasinstallatie (gekeurd en aangesloten op het net).
  • Riolering volledig aangelegd (gekeurd en aangesloten op de openbare riolering).
  • Sanitaire leidingen volledig aangelegd (gekeurd en aangesloten op de waterleiding).
  • Betonnen trappen (nog niet bekleed) van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste verdieping naar zolder.
  • Regenwaterinstallatie met opvangkuip (5000 liter), pomp en filter voor regenwaterrecuperatie.
  • Inbegrepen: architect, bouwaanvraag, grondsondering, betonstudie, EPB-studie, veiligheidscoördinator, blowertest, rioolkeuring, elektrische keuring, keuring gasinstallatie, keuring sanitaire installatie.
  • Ideale ligging in het centrum van Houthalen, een gezellige en groene gemeente nabij de commerciële centra van Hasselt en Genk. 
  • Op korte wandelafstand van scholen, winkels, horeca etc. Binnen een straal van 1 km zijn er 2 kleuterscholen (meest nabij op 141 m), 3 basisscholen (meest nabij op 56 m) en 4 secundaire scholen (meest nabij op 332 m). In de omgeving zijn tal van bushaltes, de meest nabije bushalte ligt op 50 m. De sporthal en het sportcentrum liggen op 572 m. De bibliotheek en het gemeentehuis op 341 m. Er is kinderopvang op 371 m. Er zijn tal van winkels, supermarkten, dokters, apothekers enz. binnen een straal van 500 m.
  • De "CASCO PLUS" uitvoering laat u de volledige vrijheid om zelf uw keuzes te maken betreffende de binnenafwerking. U kunt zelf uw vloeren, wandtegels, binnenschrijnwerk, trapbekleding, keuken en badkamer kiezen. U kunt ervoor kiezen om werken zelf uit te voeren of ze te laten uitvoeren door vakmensen van uw keuze.   Omtrent de "CASCO PLUS" uitvoering willen wij graag aanstippen dat deze bij ons SUPER VOLLEDIG is. De woningen zijn quasi volledig afgewerkt, met uitzondering van de binnenafwerking. Elke bouwpromotor hanteert zijn eigen definitie van "casco" of "casco plus". En vaak beperkt "casco" zich dan tot wind- en waterdicht, zonder pleisterwerken, zonder elektriciteitswerken, zonder verwarming, zonder ventilatie, zonder aansluitingen, zonder leidingen, zonder zonnepanelen, zonder keuringen, zonder terras, zonder tuinaanleg enz. Bij het vergelijken van prijzen adviseren wij daarom om u zeer grondig te informeren over wat wel en niet is inbegrepen in de prijs. Bij ons is de definitie van "CASCO PLUS" zeer ruim: quasi alles is inbegrepen behalve de binnenafwerking (keuken, badkamer, bekleding trap, vloerbekleding, wandbekleding, schilderwerk, binnenschrijnwerk, beplanting in de tuin).
  • Optie tot "SLEUTEL OP DE DEUR". Optioneel hebt u de mogelijkheid om delen van de binnenafwerking of gans de binnenafwerking door ons te laten coördineren. Wij kunnen u een zeer degelijke kwalitatieve binnenafwerking aanbieden aan scherpe richtprijzen (zie verder). Maar ook dan behoudt u de vrijheid om zelf materialen te gaan kiezen bij leveranciers die door ons zorgvuldig werden geselecteerd, en indien gewenst om te kiezen voor goedkopere of duurdere materialen dan wat voorzien in onze richtprijzen.
  • Mogelijkheid tot aankoop tegen een verlaagd btw tarief van 6% als de koper een natuurlijke persoon is voor wie het zijn enige eigen woning is, of die zijn vorige eigen woning verkoopt voor 31 december van het jaar volgend op de nieuwe aankoop. U bespaart dus 15% btw op de prijs van de woning.  Om te bepalen of een woning de enige eigen woning is van de koper hoeft u geen rekening te houden met andere woningen waarvan u ingevolge erfenis mede-eigenaar, vruchtgebruiker of naakte eigenaar bent. (cfr. Programmawet 20 nov. 2020, hoofstuk 2, artikel 15 - afbraak en heropbouw van gebouwen, verlaagd btw-tarief van 6%).

👉  Gedetailleerde beschrijving

Deze 3 geschakelde nieuwbouwwoningen zijn gelegen in de Stationsstraat 16A, 16B en 16C te Houthalen, dus pal in het dorpscentrum, vlakbij talrijke winkels, boetieks, restaurants, cafés, scholen, supermarkten, apothekers, huisartsen, openbaar vervoer, kerk, gemeentehuis, wekelijkse markt etc. Al deze voorzieningen liggen op hoogstens enkele minuten wandelafstand. 

Iedereen die ooit het verschil tussen een woning en een appartement heeft mogen ervaren, kent de voordelen van een woning. Niet alleen heeft men meer privacy ten opzichte van de buren, maar ook tussen de bewoners van de woning onderling is er meer privacy omdat er meer ruimte is. Een woning is bovendien minder gehorig dan een appartement en dus beter geschikt voor mensen die van rust en kalmte houden. In een woning hebt u per definitie minder buren, meer ademruimte, meer rust en minder geluidsoverlast. En als eigenaar van een woning hoeft u geen rekening te houden met anderen om werken of verbouwingen uit te voeren. Verder hoeft u niemand toestemming te vragen voor het houden van huisdieren.

De private tuin bij elke woning is een must voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, maar tevens een belangrijke meerwaarde voor andere bewoners die graag buiten zijn of die houden van een gezellige BBQ met familie of vrienden. Ook dat is een belangrijk pluspunt dat een appartement zelden of nooit kan bieden.

Het gaat om ruime woningen van zeer hoge kwaliteit, gebouwd in rustieke stijl, met een bewoonbare oppervlakte van ca. 200 m². De indeling van de woningen is ruim en smaakvol, de lichtinval maximaal en de privacy is gegarandeerd. Elke woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, 2 toiletten, een badkamer met bad én douche, een inpandige garage, een private tuin, een polyvalente ruimte, en een ruime open zolder. Een volwaardige vaste trap naar de zolder is standaard voorzien. Zowel de polyvalente ruimte als de open zolder kunnen gebruikt worden als bureau, extra slaapkamer(s), logeerkamer, speelruimte, mancave, hobbyruimte etc. De master bedroom van woningen 16A en 16C biedt meer dan voldoende ruimte voor een dressing.

Dank zij de inpandige garage met elektrisch bediende sectionaalpoort op afstandsbediening hebt u nooit parkeerproblemen. Maar ook in de onmiddellijke nabijheid van de woningen is altijd parkeergelegenheid aanwezig.

Met een netto binnenoppervlakte van rond de 200 m² beschikken deze woningen over meer dan voldoende ruimte om een groot gezin te huisvesten (3 slaapkamers, makkelijk uitbreidbaar tot 5-6 slaapkamers) en/of om vrienden uit te nodigen.

Zoals het een kwaliteitswoning betaamt, werd er gekozen voor vloerverwarming, zowel op het gelijkvloers als op de bovenverdieping met een hoogrendement condensatieketel op aardgas. De temperatuur op gelijkvloers en bovenverdieping is apart regelbaar via thermostaten. 

Verder zijn deze woningen uitgerust met een performant ventilatiesysteem D, dat een optimaal binnenklimaat garandeert met uiterst gering energieverlies.

Alle woningen werden uitgerust met zonnepanelen en zijn perfect geïsoleerd, zodat ze voldoen aan de BEN-normen. De afkorting "BEN" staat voor Bijna Energie Neutraal. Alhoewel dit momenteel nog niet verplicht is, loont het zeker de moeite om nu reeds te kiezen voor een BEN-woning:
  • Voor bouwaanvragen ingediend vanaf 2021 zijn de BEN-normen sowieso verplicht.
  • Met een BEN-woning realiseert u een behoorlijke besparing op het energieverbruik, waardoor u elke maand geniet van een lagere energiefactuur.
  • Vijf jaar lang krijgt u een korting van 50% op de onroerende voorheffing.
  • Ook financiële instellingen vinden BEN een slimme keuze. Niet alleen voor de premies en kortingen, maar vooral omdat een BEN-woning een hogere marktwaarde heeft en behoudt, en omdat een BEN-bouwer maandelijks beduidend minder energiekosten heeft, en daardoor een grotere afbetalingscapaciteit voor zijn lening. Om u voluit voor BEN te laten kiezen, moedigen bepaalde banken u aan met een extra voordeling BEN-krediet voor het kopen van een BEN-woning. Onder meer bij Belfius, KBC bank en Triodos bank geniet u als BEN-bouwer betere voorwaarden.
  • De aandacht voor energiezuinigheid neemt alsmaar toe. Daardoor zullen BEN-woningen in de toekomst makkelijker herverkoopbaar zijn en de herverkoopwaarde zal aanzienlijk hoger liggen dan bij een woningen die niet voldoen aan de BEN-normen.
  • Een BEN-woning is per definitie iets duurder dan een woning die niet aan de BEN-normen voldoet. Kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Maar die extra investering verdient u op korte termijn terug dankzij de energiebesparing. En het extra comfort is gratis meegenomen.


👉  Optionele werken: binnenafwerking

Standaard worden de woningen verkocht in CASCO PLUS uitvoering. Dat houdt bij ons in dat de woningen quasi volledig zijn afgewerkt, op de binnenafwerking na. 

Wat de binnenafwerking betreft, bent u volledig vrij om uw eigen keuzes te maken, rekening houdend met uw smaak, uw stijl en voorkeuren en met uw budget. U kunt kiezen voor een luxueuze afwerking of u kunt kiezen voor budgetvriendelijke oplossingen om zo de kosten te drukken. Of u kunt de binnenafwerking spreiden in de tijd, waardoor ook de kosten gespreid worden in de tijd.
Als u een handige Harry bent of als u beroep kunt doen op familie of vrienden, dan kunt u de binnenafwerking zelf uitvoeren en zo besparen op de werkuren.
U kunt de werken uitvoeren "in eigen regie" zonder onze tussenkomst, waarbij u zelf de leveranciers en de uitvoerders kiest, zelf afspraken met hen maakt, en zelf de werken opvolgt. 
Maar u kunt er ook voor opteren om de coördinatie en opvolging van één of meerdere onderdelen van de binnenafwerking aan ons over te laten. In dat geval hoeft u enkel de materialen van uw voorkeur te kiezen bij degelijke en vakbekwame leveranciers die wij zorgvuldig hebben uitgekozen, en vervolgens zorgen wij voor een professionele plaatsing tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. Tijdens een vrijblijvend gesprek willen wij u graag alle mogelijkheden en prijzen toelichten.

👉  Plannen

Voor plannen van de woningen klikt u op deze link.


VERKOCHT




👉  Informatie en prijzen per woning

WONING Stationsstraat 16A Houthalen (rechtse woning):

De woning gelegen in de Stationsstraat 16A te 3530 Houthalen (rechtse woning) is inmiddels verkocht onder opschortende voorwaarde financiering.

WONING Stationsstraat 16B Houthalen (middelste woning):

De woning gelegen Stationsstraat 16B te Houthalen (de middelste woning) is inmiddels verkocht.
WONING Stationsstraat 16C Houthalen (linkse woning):

De woning gelegen Stationsstraat 16C te Houthalen (de linkse woning) is inmiddels verkocht.

             
👉  Houthalen-Helchteren, een gezellige en groene gemeente nabij de commerciële centra van Hasselt en Genk
De gemeente Houthalen-Helchteren ligt in de Kempen, 10 km ten noorden van Hasselt, op 16 km van Genk, 40 km van Maastricht en Mol, 66 km van Aachen, 80 km van Antwerpen en Brussel. De oprit naar de autosnelweg E314 ligt op slechts een paar kilometer verwijderd van het centrum van Houthalen. Op nauwelijks 10 minuten rijden ligt het "klaverblad" van Lummen, zodat de locatie werkelijk in alle windrichtingen zeer goed ontsloten is.

Houthalen-Helchteren is vooral bekend omwille van haar omvangrijke natuur- en recreatiegebieden. Daarbij denken we vooral aan Domein Kelchterhoef en Domein Hengelhoef, maar ook aan Brelaarheide en Terhaagdoornheide. Deze natuurgebieden omvatten een schat aan heidegebieden, bossen, vennen en vijvers en zijn een lust voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Ook natuurgebied De Teut in Zonhoven ligt vlakbij.

Verder beschikt Houthalen over een gezellige dorpskern met heel wat winkels en horecazaken.


Informatie
  • Ligging: Stationsstraat 16A, 16B en 16C te 3530 Houthalen
  • Kadastrale ligging: Afd. 1, Sectie B, Perceel 628G en 629E
  • KI: nog niet beschikbaar
  • EPB/EPC: BEN-woning
  • Beschikbaar: onmiddellijk bij verlijden van akte
  • Bestemming: woonzone
  • Geen beschermd erfgoed
  • Niet gelegen in effectief of in mogelijk overstromingsgevoelig gebied. Niet gelegen in een afgebakende oeverzone. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
  • Geen voorkooprecht
  • Bouwvergunning: dossiernummer 2018/115, digitaal dosiernummer OMV_2018055321, vergunning dd. 30-07-2018
  • Gewestplan Hasselt-Genk dd. 03-04-1979, GWP_02000_222_00019_00001





$show=/p/verhuurd.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/verhuurd.html

$show=/p/verkocht.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/verkocht.html

$show=/p/handelspanden.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/handelspanden.html

$show=/p/te-koop.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/te-koop.html

$show=/p/te-huur.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/te-huur.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/diensten.html$type=two$m=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

diensten,9,faq,15,in de kijker,5,nieuws,4,verhuurd,15,verkocht,15,
ltr
item
AMJ Vastgoed | Houthalen-Helchteren: Nieuwbouw stadswoningen in Houthalen
Nieuwbouw stadswoningen in Houthalen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAo6Qyxssd_4_KXKvbjoeXBx2TalFMSs7PaWnjbDSMdaFUewBy7rDo59dhpzpzY7TnPFFdwJBr6NQLhbjzfcgqpYu6LQqexzHdbFkPzDNQizMeeMqIbWJX1COgxwtftkNpHOcoNb684Ic/w640-h356/Stationsstraat+16ABC+%25283%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAo6Qyxssd_4_KXKvbjoeXBx2TalFMSs7PaWnjbDSMdaFUewBy7rDo59dhpzpzY7TnPFFdwJBr6NQLhbjzfcgqpYu6LQqexzHdbFkPzDNQizMeeMqIbWJX1COgxwtftkNpHOcoNb684Ic/s72-w640-c-h356/Stationsstraat+16ABC+%25283%2529.jpg
AMJ Vastgoed | Houthalen-Helchteren
https://www.amj-invest.be/2019/02/nieuwbouw-stadswoningen-in-houthalen.html
https://www.amj-invest.be/
https://www.amj-invest.be/
https://www.amj-invest.be/2019/02/nieuwbouw-stadswoningen-in-houthalen.html
true
4467882316300495453
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdaf Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy